15.04.2021

Hummelhof & Vrelits bistår Midtjydsk Computer Service med salg af virksomhed

Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits har bistået Midtjydsk Computer Service ApS med salget af aktiver og aktiviteter til Systemcenter A/S. Herunder overtager Systemcenter A/S alle medarbejdere.

Midtjydsk Computer Service ApS er en IT-virksomhed beliggende i Randers, der leverer totalløsninger inden for både hardware og software. Firmaet blev oprindelig stiftet af Allan Bjerregaard og er sidenhen overdraget til dennes søn, Jacob Bjerregaard, der fortsætter i en stilling som senior konsulent. Virksomheden vil blive drevet videre fra Systemcenters lokaler, Alsvej 21, Randers SV.

Hummelhof & Vrelits har rådgivet sælger om de juridiske forhold i forbindelse med salget samt bistået i forhandlingerne. Vi ønsker parterne tillykke med handlen.

KONTAKT

Hvis du har behov for juridisk bistand i forbindelse med køb eller salg af en virksomhed, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse. Vi bistår i alle faser af handlen, herunder kontraktudarbejdelse, due diligence og forhandlinger. 

Tim Vrelits Henningsen

Advokat

BLIV KONTAKTET

Du kan også anvende nedenstående kontaktformular, hvorefter du vil blive kontaktet hurtigst muligt.