15.04.2021

Hummelhof & Vrelits bistår Midtjydsk Computer Service med salg af virksomhed

Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits har bistået Midtjydsk Computer Service ApS med salget af aktiver og aktiviteter til Systemcenter A/S. Herunder overtager Systemcenter A/S alle medarbejdere.

Midtjydsk Computer Service ApS er en IT-virksomhed beliggende i Randers, der leverer totalløsninger inden for både hardware og software. Firmaet blev oprindelig stiftet af Allan Bjerregaard og er sidenhen overdraget til dennes søn, Jacob Bjerregaard, der fortsætter i en stilling som senior konsulent. Virksomheden vil blive drevet videre fra Systemcenters lokaler, Alsvej 21, Randers SV.

Hummelhof & Vrelits har rådgivet sælger om de juridiske forhold i forbindelse med salget samt bistået i forhandlingerne. Vi ønsker parterne tillykke med handlen.

KONTAKT

Hvis du har behov for juridisk bistand i forbindelse med køb eller salg af en virksomhed, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse. Vi bistår i alle faser af handlen, herunder kontraktudarbejdelse, due diligence og forhandlinger. 

Tim Vrelits Henningsen

Advokat

BLIV KONTAKTET

Du kan også anvende nedenstående kontaktformular, hvorefter du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Scroll to Top