GENEREL ERHVERVSRET

Hvad kan vi hjælpe dig med ?
KONTAKT OS

Tim Vrelits Henningsen

Advokat

Advokat Tim Vrelits Henningsen har 10 års erfaring fra et stort dansk advokatkontor, hvor han i størstedelen af perioden har været dagligt beskæftiget med generel erhvervsret, herunder kontraktudarbejdelse og kontraktgennemgang, selskabsret og virksomhedsoverdragelser. Tim Vrelits Henningsen har således indgående kendskab til kontraktretlige og kommercielle forhold.

BLIV KONTAKTET

Generel erhvervsret

Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits yder rådgivning til små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af erhvervsretlige emner – herunder udarbejdelse og gennemgang af kontrakter. Vi kan således bistå jer i forhold til en lang række kontrakttyper, f.eks. agent- og forhandleraftaler, samarbejdsaftaler, salgs- og leveringsbetingelser, låneaftaler, ansættelses- og direktørkontrakter m.v. Afhængig af virksomhedens behov, kan vi lave en gennemgang af jeres eksisterende kontrakter, udarbejde nye kontrakter eller deltage i kontraktforhandlinger. Vi kan også agere som sparringspartner, hvis det blot er enkelte vilkår i kontrakterne, som I har brug for hjælp til.

Det vil altid være en kommerciel overvejelse, om virksomheden skal bruge ressourcer på at inddrage en advokat. Det kan dog være dyrt ikke at gøre brug af en advokat, navnlig hvor der er tale om længerevarende kontrakter, eller hvor der er store værdier på spil. Derudover skal også fremdrages den situation, hvor den anden part er repræsenteret af advokat (som måske endog udarbejder kontraktudkastet). Her bør parterne være ligeligt repræsenteret. 

Læs mere om de enkelte emner i menuen: “Hvad kan vi hjælpe dig med?”, idet dette dog kun er et lille uddrag af de erhvervsretlige emner, som vi beskæftiger os med. Du er således velkommen til at kontakte os, også selvom den kontrakttype, du leder efter, ikke er nævnt i menuen. 

Scroll til toppen