SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Hvad kan vi hjælpe dig med ?
KONTAKT

Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits bistår med den nødvendige juridisk rådgivning, hvis I har behov for at få udarbejdet et sæt salgs- og leveringsbetingelser, eller hvis I blot ønsker en gennemgang af jeres eksisterende  betingelser.

I er naturligvis altid velkomne til at kontakte os pr. telefon eller e-mail. Derudover kan I også vælge at benytte vores kontaktformular nedenfor, hvorefter vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Salgs- og leveringsbetingelser

Uanset hvilket produkt din virksomhed leverer, vil det være en god idé at have nogle præcise salgs- og leveringsbetingelser. 

Salgs- og leveringsbetingelserne indeholder de grundliggende vilkår, som skal være gældende i forholdet mellem dig og kunden, herunder med hensyn til f.eks. ordreafgivelse, betaling og levering. Hvis der måtte opstå en tvist mellem dig og kunden, kan et sæt gode salgs- og leveringsbetingelser stille dig bedre. Endnu vigtigere er det dog, at nogle præcise vilkår ofte vil kunne forhindre, at der opstår tvist, da parterne vil kunne udlede deres retsstilling af betingelserne. 

Den nærmere udformning af bestemmelserne vil bl.a. afhænge af, om de skal benyttes til fysisk salg eller salg over Internettet, og om kunden er erhvervsdrivende eller forbruger. I forhold til forbrugere skal man være opmærksom på, at der gælder en række regler, som ikke kan fraviges til skade for forbrugeren. Det kan f.eks. være med hensyn til fortrydelsesret og værneting. Man bør naturligvis have dette for øje ved udarbejdelsen af sine leveringsbetingelser.

Du velkommen til at kontakte os, hvis du skal have hjælp til udarbejdelse eller gennemgang af dine salgs- og leveringsbetingelser.

Scroll to Top