SELSKABSRET

Hvad kan vi hjælpe dig med ?
KONTAKT OS

Advokat Tim Vrelits Henningsen har 10 års erfaring fra et stort dansk advokatkontor, hvor han i størstedelen af perioden har været dagligt beskæftiget med selskabsret og virksomhedsoverdragelser. Tim Vrelits Henningsen har således indgående kendskab til selskabsretlige og kommercielle forhold, og har medvirket til adskillige virksomheds-overdragelser, generationsskifter og selskabsstiftelser. Endvidere har Tim forfattet et stort antal ejeraftaler. 

Du er altid velkommen til at kontakte Tim for en uforpligtelse drøftelse.

BLIV KONTAKTET

Selskabsret

Selskabsretten er én af Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits absolutte spidskompetencer. Vi yder rådgivning til såvel små som mellemstore virksomheder omkring et bredt spektrum af selskabsretlige forhold. Herunder rådgiver vi om stiftelse af selskaber, ejeraftaler, omstruktureringer m.v.

Hvis I er flere, som skal drive virksomhed sammen, vil det også ofte være tilrådeligt at få udarbejdet en ejeraftale. Senere kan der opstå behov for optagelse af nye ejere eller tilførsel af ny kapital. Der kan også opstå behov for at foretage en omstrukturering, f.eks. i forbindelse med et generationsskifte. Sidst men ikke mindst kan tiden være kommet til at likvidere selskabet. Alle disse forhold kan vi være dig behjælpelig med. 

Læs mere om de enkelte emner i menuen: “Hvad kan vi hjælpe dig med ?”.

Scroll to Top