KONTRAKTER

Hvad kan vi hjælpe dig med ?
KONTAKT OS

Advokat Tim Vrelits Henningsen har 10 års erfaring fra et stort dansk advokatkontor, hvor han i størstedelen af perioden har været dagligt beskæftiget med generel erhvervsret, herunder kontraktudarbejdelse og kontraktgennemgang, selskabsret og virksomhedsoverdragelser. Tim Vrelits Henningsen har således indgående kendskab til kontraktretlige og kommercielle forhold.

BLIV KONTAKTET

Kontrakter

Har du brug for en erhvervsadvokat med blik for kommercielle løsninger ? Så er Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits det rette match for din virksomhed.

Vi yder rådgivning til små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af erhvervsretlige emner – herunder udarbejdelse og gennemgang af kontrakter. Vi kan således bistå jer i forhold til en lang række kontrakttyper, f.eks. agent- og forhandleraftaler, samarbejdsaftaler, salgs- og leveringsbetingelser, låneaftaler, ansættelses- og direktørkontrakter m.v. Afhængig af virksomhedens behov, kan vi lave en gennemgang af jeres eksisterende kontrakter, udarbejde nye kontrakter eller deltage i kontraktforhandlinger. Vi kan også agere sparringspartner, hvis det blot er enkelte vilkår i kontrakterne, som I har brug for hjælp til.

Det vil altid være en kommerciel overvejelse, om virksomheden skal bruge ressourcer på at inddrage en advokat. Det kan dog være dyrt at lade være. Dette er navnlig tilfældet, hvis der er tale om længerevarende kontrakter, eller hvor der er store værdier på spil,  f.eks. en virksomhedsoverdragelse.  Derudover kan det være, at den anden part er repræsenteret af advokat.  Her bør du også søge advokatbistand, så parterne er ligeligt repræsenteret. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uformel drøftelse og høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Har du brug for en erhvervsadvokat med blik for kommercielle løsninger ? 

Så er Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits det rette match for din virksomhed.

Scroll to Top