ERHVERVSRET

Hummelhof & Vrelits

Har du brug for en erhvervsadvokat ?

Hummelhof & Vrelits yder rådgivning inden for en bred vifte af erhvervsretlige emner. Vores ambition er at være den foretrukne erhvervsadvokat for de små og mellemstore virksomheder i Randers og omegn. 

Vi anser det som vores fornemste opgave at sætte os i klientens sted og forstå klientens virksomhed. Dette er første skridt hen imod at kunne levere brugbar og værdiskabende rådgivning. Det er endvidere vores erfaring, at erhvervsklienter navnlig har fokus på kvalitet, hurtighed og konkurrencedygtige priser. Hos Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits er vi således bevidste om, at det er disse parametre, vi skal kunne levere på, for at opnå tilfredse klienter.

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Vi er altid parate til at tage et indledende møde, hvor vi kan lære jeres virksomhed og evt. juridiske udfordringer nærmere at kende. Det første møde er naturligvis uden beregning. 

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar på at give en kopi kaffe og lære jeres virksomhed at kende. 

Kontakt os derfor gerne for et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå jeres virksomheds juridiske behov, og hvor I kan høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed.

GENERELLE BETINGELSER

Arbejdsområder

Scroll til toppen