ERHVERVSRET

Hummelhof & Vrelits

Har du brug for en erhvervsadvokat ?

Hummelhof & Vrelits yder erhvervsrådgivning til primært små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af erhvervsretlige emner. Vores ambition er at være den foretrukne erhvervsadvokat for de mindre erhvervsdrivende i Randers og omegn.

Vi anser det som vores fornemste opgave at sætte os i klientens sted og forstå klientens virksomhed. Dette er første skridt hen imod at kunne levere brugbar og værdiskabende rådgivning. Det er endvidere vores erfaring, at erhvervsklienter navnlig har fokus på kvalitet, hurtighed og konkurrencedygtige priser. Hos Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits er vi således bevidste om, at det er disse parametre, vi skal kunne levere på, for at opnå tilfredse klienter.

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Vi er altid parate til at tage et indlende møde, hvor vi kan lære jeres virksomhed og evt. juridiske udfordringer nærmere at kende. Det første møde er naturligvis uden beregning. 

IVÆRKSÆTTERRÅDGIVNING

Hver onsdag kl. 15.00-17.30 tilbyder Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits gratis retshjælp til private og rådgivning til iværksættere og mindre erhvervsdrivende. Det vil således være muligt at få en indledende drøftelse af din sag eller dine spørgsmål med en advokat uden beregning.

Rådgivningen foregår på vores kontor, St. Kirkestræde 2, 1., 8900 Randers (benyt opgang ved Kirkegade 13).

GENERELLE BETINGELSER

Arbejdsområder

Scroll til toppen