ERHVERVSRET

Hummelhof & Vrelits

Har du brug for en erhvervsadvokat ?

Hummelhof & Vrelits yder rådgivning inden for en bred vifte af erhvervsretlige emner. Vores ambition er at være den foretrukne erhvervsadvokat for små og mellemstore virksomheder i området mellem Randers og Aalborg kommune.

Vi anser det som vores fornemste opgave at sætte os i klientens sted og forstå klientens virksomhed. Dette er første skridt hen imod at kunne levere brugbar og værdiskabende rådgivning. Det er endvidere vores erfaring, at erhvervsklienter navnlig har fokus på kvalitet, hurtighed og konkurrencedygtige priser. Hos Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits er vi således bevidste om, at det er disse parametre, vi skal kunne levere på, for at opnå tilfredse klienter.

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Vi er altid parate til at tage et indledende møde, hvor vi kan lære jeres virksomhed og evt. juridiske udfordringer nærmere at kende. 

Arbejdsområder

Kontakt os

Tim Vrelits Henningsen

Advokat

Advokat Tim Vrelits Henningsen har 10 års erfaring fra et stort dansk advokatkontor, hvor han i størstedelen af perioden har været dagligt beskæftiget med selskabsret, M&A, udarbejdelse af kontrakter samt erhvervsretlig rådgivning i øvrigt. Tim Vrelits Henningsen har således indgående kendskab til erhvervsretlige og kommercielle forhold

GENERELLE BETINGELSER
Scroll to Top