PRIVATRET

Hummelhof & Vrelits

Har du brug for en advokat ?

Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits yder rådgivning til private klienter inden for en lang række områder, herunder bl.a. familieret, bolighandler, lejeret og retssager. I den forbindelse  undersøger vi naturligvis altid, om du har retshjælpsdækning eller er omfattet af reglerne om fri proces, således at dine eventuelle omkostninger kan minimeres. 

Vi har mange års erfaring inden for vores respektive arbejdsområder og er derfor i stand til at yde rådgivning på et højt fagligt niveau til konkurrencedygtige priser. Samtidig lægger vi vægt på et uhøjtideligt samarbejdsklima, hvor vi sammen med dig skaber de ønskede resultater.

Nedenfor ses et udsnit af vores arbejdsområder. Selvom du ikke måtte finde det, som du leder efter, er du dog altid velkommen til at kontakte os for en uformel drøftelse af din sag.

RETSHJÆLP

Hver onsdag kl. 15.00-17.30 tilbyder Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits gratis retshjælp til private klienter. 

Det vil således være muligt at drøfte din sag eller dine spørgsmål med en advokat uden beregning. Ligeledes kan der være mulighed for, at din sag er omfattet af retshjælpsdækning eller fri proces, således at den videre sagsbehandling også er enten gratis, eller omkostningerne er begrænsede.

Rådgivningen foregår på vores kontor, St. Kirkestræde 2, 1., 8900 Randers (benyt opgang ved Kirkegade 13).

GENERELLE BETINGELSER
RETSSAGER

Hvis du er involveret i en retssag, enten som sagsøger eller sagsøgte, kan du muligvis få dine omkostninger dækket helt eller delvist gennem din forsikring eller reglerne om fri proces.

Læs mere om retssager ved at trykke på nedenstående link:

Arbejdsområder

Scroll til toppen