PRIVATRET

Hummelhof & Vrelits

Privatret

Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits yder rådgivning til private klienter inden for en lang række områder, herunder bl.a. familieret, bolighandler, lejeret og retssager. I den forbindelse  undersøger vi naturligvis altid, om du har retshjælpsdækning eller er omfattet af reglerne om fri proces, således at dine eventuelle omkostninger kan minimeres. 

Vi har mange års erfaring inden for vores respektive arbejdsområder og er derfor i stand til at yde rådgivning på et højt fagligt niveau til konkurrencedygtige priser. Samtidig lægger vi vægt på et uhøjtideligt samarbejdsklima, hvor vi sammen med dig skaber de ønskede resultater.

Nedenfor ses et udsnit af vores arbejdsområder. Selvom du ikke måtte finde det, som du leder efter, er du dog altid velkommen til at kontakte os for en uformel drøftelse af din sag.

RETSHJÆLP

Fra medio august 2020 vil Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits én gang om ugen tilbyde gratis retshjælp på vores kontor til private klienter. 

Det vil således være muligt gratis at drøfte din sag eller dine spørgsmål med en advokat. Ligeledes kan der være mulighed for, at din sag er omfattet af retshjælpsdækning eller fri proces, således at den videre sagsbehandling også er enten gratis, eller omkostningerne er begrænsede.

Tidspunkterne for retshjælp offentliggøres primo august.

GENERELLE BETINGELSER
RETSSAGER

Hvis du er involveret i en retssag, enten som sagsøger eller sagsøgte, kan du muligvis få dine omkostninger dækket helt eller delvist gennem din forsikring eller reglerne om fri proces.

Læs mere om retssager ved at trykke på nedenstående link:

Arbejdsområder

Scroll til toppen